• banner

Er el-scootere virkelig så praktiske og deres holdbarhed og sikkerhed

El-scootere er virkelig praktiske, og deres fordele er langt mere end bare bekvemmelighed!

Hver gang vi taler om livskvalitet, kan vi dybest set ikke undslippe de grundlæggende rammer "mad, tøj, bolig og transport".Man kan sige, at rejser er blevet den vigtigste livsindikator efter de tre grundlæggende overlevelseselementer "mad, tøj og søvn".Forsigtige venner vil måske opdage, at små og bærbare el-scootere er blevet det første valg for mange mennesker, især unge grupper, til korte rejser.

Populariteten af ​​elektriske scootere skyldes hovedsageligt følgende fordele:

Bærbarhed: Størrelsen på elektriske løbehjul er generelt lille, og kroppen er generelt lavet af aluminiumslegering, som er let og bærbar.Sammenlignet med elektriske cykler kan elektriske scootere nemt puttes ind i bilens bagagerum eller transporteres i metroen, bussen osv., det kan bruges i kombination med andre transportmidler, hvilket er meget praktisk.
Miljøbeskyttelse: Det kan opfylde behovene for rejser med lavt kulstofindhold.Sammenlignet med biler er der ingen grund til at bekymre sig om bytrafikpropper og vanskelig parkering.
Høj økonomi: El-scootere drives af lithium-batterier, som har lange batterier og lavt energiforbrug.
Høj effektivitet: Elektriske scootere bruger generelt permanent magnet synkronmotorer eller børsteløse DC-motorer, som har stor motorydelse, høj effektivitet og lav støj.Generelt kan den maksimale hastighed nå mere end 20 km/t, hvilket er meget hurtigere end fællescykler.

Når de ser dette, kan nogle mennesker stille spørgsmålstegn ved, at den elektriske scooter er så lille og let, hvordan kan dens holdbarhed og sikkerhed garanteres?Dernæst vil Dr. Ling give dig en analyse fra det tekniske niveau.

Først og fremmest, hvad angår holdbarhed, har lithiumbatterier til elektriske scootere forskellige kapaciteter, og ejere kan vælge efter deres faktiske behov.Hvis der er et vist krav til hastighed, så prøv at vælge et batteri over 48V;hvis der er krav til sejlrækkevidde, så prøv at vælge et batteri med en kapacitet på mere end 10Ah.

For det andet, hvad angår sikkerhed, bestemmer den elektriske scooters kropsstruktur dens bærestyrke og vægt.Den skal have en bæreevne på mindst 100 kg for at sikre, at scooteren er stærk nok til at modstå testen på ujævn vej.På nuværende tidspunkt er det mest almindeligt anvendte materiale til elektriske scootere aluminiumslegering, som ikke kun er relativt let i vægt, men også fremragende i fasthed.

Det vigtigste for at sikre sikkerheden af ​​elektriske scootere er motorstyringssystemet.Som "hjernen" af den elektriske scooter, er start, løb, fremrykning og tilbagetrækning, hastighed og stop af den elektriske scooter alle afhængige af motorstyringssystemet i scooteren.El-scootere kan køre hurtigt og sikkert og stiller høje krav til motorstyringssystemets ydeevne og motorens effektivitet.Samtidig kræves det, at motorstyringssystemet, som et praktisk køretøj, skal kunne modstå vibrationer, modstå barske miljøer og have høj pålidelighed.


Indlægstid: 31. oktober 2022