• banner

El-scooter fra "science fiction til virkelighed"

Efter bilen kan skateboardere "snylte" på bilen og få fri fart og kraft gennem kabler og elektromagnetiske sugekopper lavet af spindelvævsfibre samt de nye smarte hjul under fødderne.

Selv i mørke kan de med dette specielle udstyr hurtigt passere den rullende trafik præcist og smidigt.

Sådan en spændende scene er ikke et skud fra en sci-fi-film, men den daglige arbejdsscene for budbringeren Y·T, hovedpersonen i metaverset beskrevet i en sci-fi-roman "Avalanche" for 30 år siden.

I dag, 30 år senere, er el-scootere flyttet fra science fiction til virkelighed.I verden, især i udviklede lande i Europa og Amerika, er elektriske scootere allerede blevet et middel til kortdistancetransport for mange mennesker.

Ifølge en forskningsrapport udgivet af Changfeng Securities har franske el-scootere overgået elektriske knallerter for at blive det foretrukne rejsemiddel i 2020, mens de kun tegnede sig for omkring 20 % i 2016;Andelen forventes at stige fra de nuværende mindre end 10 % til omkring 20 %.

Derudover er kapitalen også meget optimistisk med hensyn til delte scootere.Siden 2019 har elektriske scootere som Uber, Lime og Bird successivt modtaget kapitalstøtte fra førende institutioner som Bain Capital, Sequoia Capital og GGV.

På oversøiske markeder tager anerkendelsen af ​​elektriske scootere form som et af de korte transportværktøjer.Baseret på dette fortsætter salget af elektriske scootere på oversøiske markeder med at vokse, hvilket direkte får nogle lande til at "legalisere" elektriske scootere.

Ifølge forskningsrapporten fra Changjiang Securities har Frankrig og Spanien åbnet forkørselsretten til elektriske scootere fra 2017 til 2018;i 2020 vil Det Forenede Kongerige starte et forsøg med delte scootere, selvom det på nuværende tidspunkt kun er elektriske løbehjul, der er lanceret af regeringen, der har ret til forkørsel.Men det har nodal betydning for den videre legalisering af el-scootere i Storbritannien.

Derimod er asiatiske lande relativt forsigtige med el-scootere.Sydkorea kræver, at brugen af ​​elektriske scootere skal opnå et "andenklasses motoriseret cykelkørekort", mens Singapore mener, at elektriske balancekøretøjer og elektriske scootere er inden for rammerne af definitionen af ​​personlige mobilitetsværktøjer og brugen af ​​personlig mobilitet værktøj på veje og fortove er forbudt.


Indlægstid: 26. november 2022