• banner

Ofte stillede spørgsmål om elektriske scootere

1. Kommunikationsfejl.2. Moduskonflikt.3. Den interne maskinkode overlapper.4. Strømforsyningen til den eksterne maskine er defekt.5. Klimaanlægget styrter ned.6. Signalledningen på den interne og eksterne maskine er brudt eller utæt.7. Det indendørs printkort er i stykker.
1. Hvad er den elektriske scooters pedalkøreevne?
I tilfælde af elektriske løbehjul uden elektrisk power assist bør pedalkørselsafstanden på en halv time af pedalkørselsfunktionen ikke være mindre end 7 kilometer.
2. Hvad er kilometertallet på el-scooteren?
Kilometerstanden på en el-scooter bestemmes generelt af det batteri, den er udstyret med.24V10AH batteripakken har generelt en kilometerstand på 25-30 kilometer, og 36V10Ah batteripakken har en generel kilometerstand på 40–50 kilometer.
3. Hvad er den maksimale kørestøj på el-scooteren?
Den elektriske scooter kører med konstant hastighed ved højeste hastighed, og dens støj er generelt ikke større end 62db(A).
4. Hvad er el-scooterens strømforbrug?
Når en elektrisk scooter kører elektrisk, er dens 100 km strømforbrug generelt omkring 1kw.h.

5. Hvordan bedømmer man batteriets kraft?

hver elektrisk scooter er forbundet med et batteriindikatorlys, og ifølge indikatorlyset kan batteristyrken bedømmes.Bemærk: Jo mindre afladningsdybden på batteriet er hver gang, jo længere levetid har batteriet, så uanset hvor stor kapaciteten på batteripakken er, skal du udvikle en god vane med at oplade den, mens du bruger den.det

6. Hvor er positionen til at justere stigrørets sikkerhedsline?
Når du justerer højden på styret, skal du være opmærksom på, at sæderørets sikkerhedsline ikke må blotlægges uden for forgaflens låsemøtrik.
7. Hvor er justeringspositionen for sadelrørets sikkerhedsline?
Når du justerer sadlens højde, skal du være opmærksom på, at sadelrørets sikkerhedsline ikke må rage ud fra rammens bageste led.
8. Hvordan justeres bremsen på el-scooteren?
For- og bagbremserne skal betjenes fleksibelt og kan hurtigt nulstilles ved hjælp af fjederkraft.Efter at bremsen er aktiveret, skal der være en fingerafstand mellem bremsehåndtaget og styrets bøsning.Venstre og højre afvigelser er konsekvente.

9. Hvordan kontrollerer man, om bremseafbryderen er intakt?
Hold beslaget op, tænd for kontakten, drej det højre drejehåndtag, start motoren, og hold derefter let i venstre bremsehåndtag, motoren skulle være i stand til at afbryde strømmen med det samme og gradvist stoppe med at rotere.Hvis motoren ikke kan slukkes på dette tidspunkt, skal du stoppe drevet og bede fagfolk om at reparere det, før det tages i brug.
10. Hvilke aspekter skal man være opmærksom på ved pumpning af for- og baghjul?
Oppumpningsmetode: Efter oppumpning til et vist lufttryk, drej fælgen og bank dækket jævnt med hænderne, og fortsæt derefter med at pumpe op for at få dækket til at passe til fælgen, for at undgå at dækket glider under kørsel.
11. Hvad er det anbefalede drejningsmoment for nøglekomponentbefæstelser?
Det anbefalede drejningsmoment for krydsrøret, spindelrøret, sadlen, sadelrøret og forhjulet er 18N.m, og det anbefalede drejningsmoment på baghjulet er 3ON.m
12. Hvad er el-scooterens motorkraft?
Den elektriske efterbrænderhastighed, der er valgt for elektriske scootere, er mellem 140-18OW, generelt ikke mere end 24OW.12.
13. Hvilke dele af kredsløbet og stik skal kontrolleres?
Inden du forlader bilen, skal du kontrollere batteriboksens elektriske stik, om polaritetssædet er rystet, om den elektriske dørlås er fleksibel, om batteriboksen er låst, om hornet og lysknapperne er effektive, og om pæren er i god stand.

4. Hvad er standarden for sadelhøjdejustering?
Sadelhøjdejusteringen af ​​el-scooteren er baseret på, at rytterens fødder kan røre jorden for at sikre sikkerheden.
15. Kan el-scooteren bære genstande?
Designbelastningen af ​​den elektriske scooter er 75 kg, så rytterens vægt bør fjernes, og tunge genstande bør undgås.Når du bærer en last, skal du bruge pedalerne til at hjælpe.
16. Hvornår skal kontakten på el-scooteren åbnes?
For at sikre sikkerheden, skal du åbne kontakten på den elektriske scooter, når du stiger på scooteren, og lukke kontakten i tide, når du parkerer eller skubber, for at forhindre utilsigtet drejning af håndtaget, hvilket får køretøjet til at starte pludseligt og forårsage ulykker .
17. Hvorfor skal el-scootere med nul-start-funktion pedalere ved start?
Elektriske løbehjul med nul-start funktion, på grund af den store strøm, når de starter i hvile, bruger mere energi og er nemme at beskadige batteriet, for at forlænge kilometertallet på en opladning og batteriets levetid, det er bedre at bruge pedalen ved start.


Indlægstid: 15. nov. 2022