• banner

Er det begrænsning eller beskyttelse?Hvorfor ikke lade balancebilen på vejen?

I de senere år støder vi i samfund og parker ofte på en lille bil, som er hurtig, har intet rat, ingen manuel bremse, er nem at bruge og er elsket af voksne og børn.Nogle virksomheder kalder det et legetøj, og nogle virksomheder kalder det et legetøj.Kald det en bil, det er en balancebil.

Men når mange brugere køber en selvbalancerende bil og vil bruge den til pendling, bliver de straffet og advaret af færdselspolitiet på vejen: Elektriske selvbalancerende biler har ikke forkørselsret og kan ikke bruges på vej, og må kun anvendes på ikke-åbne veje i boligområder og parker.brug på.Det har også fået mange brugere til at klage – sælgere nævner det trods alt ofte ikke, når de køber det.

Faktisk må ikke kun selvbalancerende køretøjer, men også elektriske skateboards og el-scootere ikke køre på åbne veje.Nogle brugere klager ofte over sådanne regler.Det er dog begrænset at gå på vejen, hvilket virkelig medfører en masse besvær for min rejse.

Så hvorfor begrænse vejretten for sådanne køretøjer?Gennem onlineindsamling har vi fået følgende grunde, som de fleste netbrugere er enige i.

Den ene er, at den elektriske balancebil ikke har et fysisk bremsesystem.Det er meget farligt kun at kontrollere opbremsningen ved menneskekroppens tyngdepunkt.I en nødsituation på vejen kan du ikke bremse med det samme, hvilket er yderst farligt for rytteren selv og andre trafikanter..

Det andet er, at selve den elektriske balancecykel ikke har nogen sikkerhedsforanstaltninger.Når først et trafikuheld er ude, er det let at forårsage skader på rytterne.

Den tredje er, at kørehastigheden for den elektriske balancebil ikke er langsom, og dens håndtering og stabilitet er langt ringere end konventionelle køretøjer.Tophastigheden for almindelige elektriske balancekøretøjer kan nå op på 20 kilometer i timen, og hastigheden på nogle mærker af elektrisk balancebiler er endnu hurtigere.

En anden faktor er brugergruppen af ​​elektriske balancebiler.Mange handlende promoverer og sælger denne form for glidende værktøjer i navnet "legetøj".Derfor er mange teenagere og børn også brugere af selvbalancerende køretøjer.Deres bevidsthed om vejregler og trafiksikkerhed er højere end voksnes.Den er også tyndere, og risikoen for trafikulykker er større.

Fordi der ikke er noget manuelt bremsesystem, er bremselængden for selvbalancerende køretøjer generelt lang under kørsel.Sammenlignet med relativt lukkede vejmiljøer som parker og samfund kan åbne veje kaldes ”Farer er overalt”, og der er mange nødsituationer.Selv fodgængere til fods skal ofte "pludselig bremse", og selvbalancerende køretøjer på vejen vil lettere føre til trafikulykker.

Selvom risikoen for trafikulykker ikke er nævnt, er vejforholdene på åbne veje mere komplicerede end på lukkede veje.Denne kompleksitet afspejles ikke kun i vejens ujævnhed, som er ekstremt let at påvirke balancen i den selvbalancerende bil, men også i vejen.Der er flere skarpe genstande på den.

Forestil dig, at når du bruger en selvbalancerende bil til at køre hurtigt, blæser dækket på den ene side af den selvbalancerende bil pludselig ud, og der er alle slags motorkøretøjer på bagsiden, sidelæns og foran.Hvis du vil styre den selvbalancerende bil til at stoppe stabilt, tror jeg, det er virkelig svært.meget høj.
Baseret på disse grunde er forbuddet mod selvbalancerende køretøjer på vejen ikke kun for at beskytte trafiksikkerheden, men også for at beskytte chaufførers personlige sikkerhed og sikre, at folk kan færdes mere sikkert.

 


Indlægstid: 23-2-2023