• banner

WELLSMOVE el-scooter går ind på det lette fritids- og mikrorejsemarked, lad glæden glide!

Med den hurtige udvikling af byer og den kontinuerlige forbedring af det økonomiske niveau bliver trafikpropper i byerne og miljøforurening mere og mere alvorlige, hvilket gør folk ulykkelige.

Elektriske scootere er begunstiget af unge forbrugere på grund af deres lille størrelse, mode, bekvemmelighed, økonomi og funktionalitet, miljøbeskyttelse og sikkerhed.

Det er en modetrend, at el-scootere til en vis grad erstatter cykler og elbiler som transportmiddel.Fremkomsten af ​​elektriske scootere vil helt sikkert udløse en ny transportrevolution.

Elektriske løbehjul er produkter, der kombinerer traditionelle løbehjul med moderne elektriske driv- og kontrolteknologier.

Elektriske scootere stammer fra Tyskland, udviklet i Europa og USA, og blev introduceret til mit land på meget kort tid.

Påvirket af forskellige faktorer såsom energikrisen, miljøbeskyttelseskrav med lavt kulstofindhold og stigende oliepriser, vil lithium-ion batteri elektriske køretøjer fra 2022 til 2030 på det amerikanske marked indvarsle en stabil vækst på 20 %.

I elbilindustrien har Tesla og indenlandske elbilmærker vist et stærkt markedspotentiale, og der er stadig mange muligheder i det blå hav på elcykelmarkedet.

Elektriske scootere er stadig en ny industri i Kina.Ligesom de populære balanceløbere er de fritidslegetøj.

Forbrugergruppen er begrænset til et lille antal udendørs sportsentusiaster, og der er stadig et vist hul i forhold til udlandet.

Udenlandske elektriske skateboards kan bruges på landevejen og bruges mere til kortdistancetransport, og markedspladsen er større.

Men med væksten i Kinas økonomi bliver biler mere og mere populære, og trafikpropper bliver mere og mere hyppige, bærbare kortdistance-transportværktøjer har udviklet sig hurtigt.

Elektriske skateboards er baseret på traditionelle menneskedrevne skateboards plus et transportmiddel med elektriske sæt.

Elektriske skateboards er generelt opdelt i tohjulstræk eller enkelthjulstræk.De mest almindelige transmissionsmetoder er: navmotor (HUB) og remtræk.Hovedstrømkilden er en lithium-batteripakke.

I lang tid har Kina været den globale base for forskning og udvikling og produktion af elektriske scootere.Dataene viser, at i 2020 vil den globale produktion af elektriske scootere være 4,25 millioner, hvoraf Kinas produktion vil nå 3,64 millioner, svarende til 85,52%.

Data viser, at i 2021 vil det globale salg af elektriske scootere nå op på 6,231 millioner enheder, en år-til-år stigning på 41,58%.

Nogle organisationer forudsiger, at fra 2021 til 2027 vil den samlede årlige vækstrate for det globale el-scootermarked overstige 12%.I 2027 vil den samlede outputværdi af globale elektriske scootere overstige 3,3 milliarder amerikanske dollars.

Ifølge US Global Household Travel Survey tegner kortdistancerejser på 0-5 miles sig for 60% af USA's rejseefterspørgsel.

Transportmidlerne til korte afstande kan undgå trængsel, og i tilfælde af dårlig vejtrafik kan det forbedre rejsens hastighed og effektivitet;uanset om det er køb eller leasing, er prisen lavere end for traditionelle bilrejser.

Desuden vil der ikke blive udledt udstødningsgas under kørslen, og den negative påvirkning af miljøet er lille.Både politik og offentlighed er blevet stærkt fortaleret.

På grund af sin lette rejse, nem at bære, høje personlighed og flotte udseende, har den fået meget opmærksomhed på kort tid.

Som verdens fabrik er mit land blevet et stort produktionsland for elektriske scootere på få år.

Den hurtige udvikling af moderne ergonomi og elektrisk teknologi har gjort det muligt for elektriske løbehjul at have fordelene ved et smukt udseende, bekvem foldning, fleksibel betjening og lang rækkevidde.

Nu er den elektriske scooter ikke kun et underholdnings- og fritidslegetøj, men også et let og korte transportværktøj.

Elektriske scootere er stadig en ny industri i Kina, og på nuværende tidspunkt tilhører de hovedsageligt fritidslegetøj.

Forbrugergrupper er hovedsageligt udendørs sportsentusiaster.

Som det letteste transportværktøj til korte afstande vil elektriske scootere blive mere og mere populære blandt forbrugerne, og markedspladsen er enorm.

WELLSMOVE el-scooteren har en enkel og smuk form, nem at folde sammen og solide materialer.

Vi inviterer oprigtigt partnere til at byde fremkomsten af ​​æraen med let fritid og mikrorejser velkommen med entusiasme.


Indlægstid: 14. december 2022