• banner

Hvad skal du overveje, når du vælger en elektrisk scooter(2)

I ovenstående fliser talte vi om vægt, kraft, køreafstand og hastighed.Der er flere ting, vi skal overveje, når vi vælger en el-scooter.

1. Dækstørrelse og -typer
På nuværende tidspunkt har elektriske scootere hovedsageligt tohjulsdesign, nogle bruger trehjulsdesign, og hjuldiameteren på dæk er 4,5, 6, 8, 10, 11,5 tommer, den mere almindelige hjuldiameter er 6-10 tommer.Det anbefales at købe et større dæk, da det er mere behageligt under kørsel.
Solid dæk er godt at vælge, hvis du ikke kan lide at skifte dækslanger, når det er fladt.
På nuværende tidspunkt er de vigtigste dæk på markedet solide dæk og pneumatiske dæk.Solide dæk vil være stærkere og mere holdbare, men støddæmpningseffekten er lidt værre;stødabsorberende virkning af pneumatiske dæk er bedre end ved massive dæk.Mere komfortabel, men der er risiko for fladt dæk.

2. Bremsetyper
Bremsning er meget vigtig for elektriske scootere, som kan undgå faren forårsaget af acceleration, deceleration eller nødsituationer.Nu er mange el-scootere med en kombination af elektroniske bremser og fysiske bremser.For el-scootere med lav hastighed og små hjul er elektronisk bremse nok til at stoppe, mens en fysisk bremse er nødvendig for hurtigere løbehjul.

3. Stødabsorbering
Stødabsorberingen er direkte relateret til kørekomforten, og den kan også spille en rolle i at beskytte kroppen.De fleste af de nuværende el-scootere er med støddæmpere foran og bagpå.Nogle el-scootere er kun med støddæmpere forhjul.Det er ikke noget problem at køre på fladt underlag, men på dårligt underlag hjælper absorbere meget.
Udformningen af ​​absorptionen er meget vigtig.Hvis det ikke er godt designet og sat på den rigtige position, er absorberne kun dekoration, kan ikke opfylde sin funktion, selv om det er meget dyrt.


Indlægstid: 28. september 2022